Accountancy met impact

Met onze impact laten we u groeien. Accountancy Tanghe denkt proactief mee totdat we écht een meerwaarde zijn voor uw bedrijf, volledig transparant en optimaal efficiënt. Met onze mix van decennialange ervaring, digitale innovaties en een vakkundige dienstverlening als vertrekpunt streven we  altijd naar het beste. 
Zo blijven we ook meebewegen met de groeicurve van uw bedrijf.

Onze diensten

Vlot toegankelijk
en all-round

Als middelgroot kantoor bieden we het beste van twee werelden: we combineren het persoonlijke van de kleinere vestigingen met de expertise van de grootste Big Four kantoren.

  • Een vaste en vlot toegankelijke vertrouwenspartner     (en dus geen grote, logge structuur) 
  • Een kantoor met in-house experten dat ook beroep     doet op externe partners voor specifieke adviezen, om zo een all-round adviesverlening te garanderen
Accountancy met impact
Accountancy met impact

Even stilstaan ... een stap in de goede richting. Persoonlijk contact, een kop koffie, degelijk advies en ... goede raad

KMO-Portefeuille

Accountancy Tanghe is erkend door de Vlaamse overheid als geregistreerd dienstverlener.  Erkenning is enkel mogelijk indien de dienstverlening kwaliteitsvol is en indien wij voldoen aan een geheel van criteria op basis waarvan de geschiktheid van de dienstverlener wordt beoordeeld. Voordeel voor onze klant is dat zij voor bepaalde adviezen kan genieten van een tussenkomst tot 30%.

boekhouder met KMO portefeuille te koksiijde - accountancy tanghe