tel +32 58 51 89 51
Kom jij ons team versterken, heb je skills als boekhoudkundig medewerker? Bekijk onze vacature hier of stuur vrijblijvend uw cv.
Accountskantoor Tanghe met jarenlange ervaring.

Accountskantoor Tanghe met jarenlange ervaring.

Erkend als accountant en belastingconsulent

Het accountantskantoor TANGHE kan beroep doen op een jarenlange ervaring (oorspronkelijk opgericht in 1935).  Het kantoor geleid door Olivier Tanghe, is erkend als accountant en belastingconsulent. We werken met een team van 8 gemotiveerde en deskundige medewerkers. Onze kantoren werden onlangs volledig vernieuwd.  Daarnaast zijn wij ook een volledig paperless office.

Innovatie, digitalisatie en optimalisatie... de 3 ijzersterke pijlers bij Accountancy Tanghe.

Wij bieden onze klanten naargelang hun wens verschillende mogelijkheden aan om hun onderneming op te volgen.

U wil uw cijfers maandelijks of op kwartaalbasis raadplegen, uw facturen online zien op ons platform, een overzicht hebben van een bepaalde kostenrekening, uw openstaande klanten raadplegen?  Dit is mogelijk.  Via een portaal hebt u real-time inzage in de door ons verwerkte boekhouding.

Daarnaast bieden wij ook een volledig online boekhoudpakket aan, waarbij u op ieder ogenblik uw bijgewerkte boekhouding kan raadplegen.  Op een eenvoudige manier stuurt u uw facturen digitaal door, en wij doen de rest.  Uw doorgestuurde facturen kunt u meteen online raadplegen, u kunt ze in hetzelfde platform betalen, de bank wordt ook dagelijks bijgewerkt, u kunt uw openstaande klanten op de voet volgen, ...    

Al deze mogelijkheden bieden voor uw onderneming meer efficiëntie en groeimogelijkheden.  
Wij kunnen ons meer richten op de opvolging van uw onderneming en het verlenen van advies.

KMO Portefeuille

Accountancy Tanghe is erkend door de Vlaamse overheid als geregistreerd dienstverlener.  
Erkenning is enkel mogelijk indien de dienstverlening kwaliteitsvol is en indien wij voldoen aan een geheel van criteria op basis waarvan de geschiktheid van de dienstverlener wordt beoordeeld.
Voordeel voor onze klant is dat zij voor bepaalde adviezen kan genieten van een tussenkomst tot 40%.
http://www.vlaio.be/themas/kmo-portefeuille