Klantenzone

Via onze klantenzone kunt u ons ten allen tijde uw documenten online bezorgen. Als paperless office zetten wij sterk in op digitalisering. Daarom hebben wij voor elk wat wils.

Klantenzone accountancy tanghe koksijde

Uw digitale brievenbus en tegelijk een digitale link tussen u als ondernemer en wij als accountant.

Via een specifiek e-mail adres kunnen uw leveranciers uw factuur rechtstreeks naar deze digitale brievenbus versturen. Van hieruit kunt u ook rechtstreeks uw betalingen uitvoeren. Dit betekent dus meer efficiƫntie en tijdsbesparing om uw administratie in orde te brengen.
Bovendien kunt u met dit platform ook uw verkoopfacturen opmaken en versturen en andere administratieve documenten beheren.
Contacteer ons kantoor of neem een kijkje op www.billtobox.com
 

Wenst u niet enkel een digitale brievenbus, maar ook dagelijks toegang tot uw boekhouding? Dan is Yuki zeker iets voor u.

Yuki is namelijk een sterk geautomatiseerd online boekhoud- en administratieplatform.
Het biedt een compleet overzicht, heldere communicatie en altijd inzicht in real-time cijfers, dus meer tijd om te focussen op de groei en bloei van je onderneming.

Dit platform beschikt ook over een handige app die het nog gemakkelijker maakt om facturen op te laden.
Contacteer ons kantoor of neem een kijkje op www.yukiworks.be
 

Met Silverfin kunt u de besproken tussentijdse- of jaarcijfers online raadplegen. U kan doorklikken naar het detail van de rekeningen met daaraan gekoppeld de ingeboekte facturen.

Dit kan handig zijn als u geen dagelijkse raadpleegbare en online boekhouding wenst, maar toch toegang wil hebben tot uw financiƫle gegevens op het ogenblik dat u dit zelf nodig acht.

Contacteer ons kantoor of:
 

Gebruik Wetransfer om ons uw digitale documenten aan te leveren voor de opmaak van uw btw- of personenbelasting aangifte.

KMO-Portefeuille

Accountancy Tanghe is erkend door de Vlaamse overheid als geregistreerd dienstverlener.  Erkenning is enkel mogelijk indien de dienstverlening kwaliteitsvol is en indien wij voldoen aan een geheel van criteria op basis waarvan de geschiktheid van de dienstverlener wordt beoordeeld. Voordeel voor onze klant is dat zij voor bepaalde adviezen kan genieten van een tussenkomst tot 30%.

Accountancy met kmo voordelen